Slide
КОИ СМЕ 2020-02-04T09:54:27+00:00

ВЕНЕЦИАНСКИЯТ ПЪТ

Весковадо е земеделскo стопанство базирано на история, която има своите корени в Регион Венеция от три поколения, преминавайки през класическата традиция до пристигането в България. Една традиция способна да обхване хилядолетна култура в една бутилка c характерен вкус, интензивен и пълноценен на които ние от Весковадо сме отдали и посветили усилията си със страст и сила за да постигнем контролирана деноминация, символът на “произведено във Венето“.

Вината и просекото на Весковадо са произведени по „венецианска технология“, която е неизменна стойност за нашата изба. По този начин можем да затвърдим, както на своя територия, така и в чужбина славата на Италианската култура и по специално Венецианската винена традиция, на които Весковадо е виден представител чрез неговата идентичност.

От лозята на Региона Венеция до българските поля в едно пътуване отиване и връщане под знака на лъва, който който е общ символ и има начало в миналото, което продължава в настоящето, намирайки собствената си идентичност.

Минало, настояще и бъдеще. Весковадо е двупосочно пътуване през вековете, от Римската изтория по Венецианската традиция и от там до красивата България. Една линия която започва в далечни времена и продължава във времето, затвърждавайки в нашите вина характеренят, специфичен и интензивен вкус, както и разнообразното им съдържание.